Veiligheid. Liquiditeit. Vertrouwen.

Egex is een digital asset exchange. Koop, verkoop en bewaar cryptocurrency op een gereguleerde, veilige en respectvolle manier.

Privacybeleid (Laatst gewijzigd: 01-02-2018)

EGEX PRIVACYBELEID

Dit privacybeleid beschrijft hoe Egex uw informatie verzamelt, gebruikt, opslaat, deelt en beschermt telkens wanneer u egex.nl, elitegex.com, een mobiele Egex-app, een Egex- API of een derde partij gebruikt applicaties die vertrouwen op een dergelijke API (de "Egex site") of een Egex-service. Door de Egex-site en Egex-services te gebruiken, stemt u in met de gegevenspraktijken die in deze verklaring worden voorgeschreven. We kunnen op dit moment periodiek wijzigingen aanbrengen in dit privacybeleid en het is uw verantwoordelijkheid om dit privacybeleid regelmatig te lezen en we moedigen u aan deze pagina vaak te bezoeken. Wanneer dit wettelijk vereist is, zullen we u op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen in dit privacybeleid.
Laatst bijgewerkt: 01-02-2018

Hoe wij informatie over u verzamelen

Wanneer u Egex diensten gebruikt, verzamelen wij informatie die aan ons is verzonden via uw computer, mobiele telefoon of ander toegangsapparaat. Deze informatie kan uw IP-adres en apparaatinformatie omvatten, waaronder, maar niet beperkt tot, identificatie, apparaatnaam en -type, besturingssysteem, locatie, mobiele netwerkinformatie en standaard webloginformatie, zoals uw browsertype, verkeer van en naar onze website en de pagina's die u op onze website hebt geopend.

Als u een account aanmaakt, kunnen wij, of onze gelieerde leveranciers die namens ons handelen, de volgende soorten informatie verzamelen:

  • Contactgegevens - uw naam, adres, telefoon, e-mail en andere soortgelijke informatie; en
  • Financiële informatie - de volledige bankrekening- en transactiegegevens en / of die u koppelt aan uw Egex-account of invoert wanneer u betaalde Egex diensten gebruikt.

Als u toestemming vraagt om de aankoop- en verkooplimieten voor digitale valuta te verhogen die zijn gekoppeld aan uw Egex account, kunnen we van u eisen dat u aanvullende informatie verstrekt die we mogelijk gebruiken in samenwerking met namens ons optredende serviceproviders om uw identiteit of adres te verifiëren. Deze informatie kan uw geboortedatum, belastingplichtige of overheidsidentificatienummer, een kopie van uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs of andere persoonlijke informatie bevatten. We kunnen ook informatie over u verkrijgen van derden, zoals kredietbureaus en diensten voor identiteitscontrole.