Veiligheid. Liquiditeit. Vertrouwen.

Egex is een digital asset exchange. Koop, verkoop en bewaar cryptocurrency op een gereguleerde, veilige en respectvolle manier.

Cryptocurrency kopen en verkopen

Met de forse groei die de markt genaamd cryptocurrency doormaakt, is het lastig om de juiste keuzes te maken als het gaat om het kopen, verkopen en bewaren van cryptocurrencies. Wij zijn ons daar al van dag 1 erg van bewust en willen het dan ook voor iedereen toegankelijk maken, op een veilige en makkelijke manier.

Egex, van origine een Nederlandse bedrijf, biedt u verschillende mogelijkheden om op een veilige, makkelijke en snelle manier cryptocurreny te kopen en verkopen door heel Europa. Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, allemaal cryptocurrencies die van elkaar verschillen. De toegevoegde waarde per cryptocurrency verschilt sterk. Het is dus aan te raden u zelf op de hoogte te brengen van de ontwikkeling van een dergelijke cryptocurrency.

Stappenplan: Hoe cryptocurrency kopen en verkopen?

Het aankopen van cryptocurrency dient te gebeuren op een veilige manier. Egex is gespecialiseerd in het aanbieden van cryptocurrency met een veilig en intuitief platform.

  1. Maak gratis een account aan.
  2. Verifieer uw account
  3. Koop en verkoop realtime uw gewenste cryptocurrency

Uw wallet overzicht

In één oogopslag uw wallets, direct kopen en verkopen! Start vandaag!

Transacties overzicht

Al uw transacties inzichtelijk en volledig volgbaar Gratis account openen

Markt informatie

Realtime marktinformatie om betere inzichten te krijgen 24 uur per dag